NM-Gull 2016

Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

Les mer ...

  • NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    Hanen

    Heidrun er medlem av Hanen

    Les mer ...

      «Verdens beste pinnekjøtt»

      Siste nummer av Aftenpostens matmagasin «Mat fra Norge» tar opp geit og kjekjøtt som tema. Her omtales pinnekjøtt fra Heidrun under overskriften «Verdens beste pinnekjøtt». Artikkelen skriver blant annet: «Hos Heidrun har de ambisjon om å lage noe du vil huske for særegenheten og den gode smaken. Og du verden som de lykkes med sitt pinnekjøtt. Det er lyst, mildt, mørt og nesten som å spise konfekt. Dette er verdens beste pinnekjøtt, og du bør legge mer enn to pinner i kors for å få tak i det i høst.» Vi er både stolt og ydmyk over en slik omtale i Norges mest leste matmagasin. Her får vi stor inspirasjon til å fortsette vår satsing på produkter av kjekjøtt. Det er spennende og motiverende å jobbe med en råvare som blir så godt mottatt!

      Spor fra din side.

      Demo
        • Kontakt

          Postadresse: Heidrun as
          Fåset, 2500 Tynset

          Telefon og epost:
          Anne Ragnhild 905 51 050
          anne@heidrunprodukter.no
          Lars 907 72 701
          lars@heidrunprodukter.no

          Følg oss

        • Send oss en epost