NM Sølv 2020

Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 
  • NM Sølv 2020

    Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 

    NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    • NM-Gull 2016

      Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

      Les mer ...

      Hanen

      Heidrun er medlem av Hanen

      Les mer ...

        Spekemat- og akevittaften

        Under årets spekematfestival inviterer Heidrun til spekemat- og akevittaften i Café «Baksthuset» midt i festivalområdet i Museumsparken. Det blir servert spennende retter med spekemat av kje, lam og utegående fjellgris laget hos Heidrun. Med øl fra Røros Bryggeri og ulike akevitter spesielt egnet til vår spekemat, er det all grunn til å tro at kvelden vil gi gode smaksopplevelser. Mellom rettene får vi underholdende innslag ved Svein Arild Johnsgård og «Eau de Vill», og Halvor Heuch fra Arcus gir oss et innblikk i norske fatmodnede akevitter. Som gjest i «Baksthusete» vil du få orkesterplass til konsertene som arrangeres i parken utover kvelden.

        Velkommen til en begivenhetsrik aften i Museumsparken!  GÅ TIL PÅMELDING HER!

        Sted:       Kafé «Baksthuset» i Museumsparken

        Tid:        26.mai kl. 19.00 – 22.00

        LES MER OM NORSK SPEKEMATFESTIVAL 24. – 26. MAI 2018

        Demo
          • Kontakt

            Postadresse:
            Heidrun as • Fåset, 2500 Tynset

            Telefon og epost:
            Anne Ragnhild • 905 51 050 • anne@heidrunprodukter.no
            Lars • 907 72 701 • lars@heidrunprodukter.no

            Følg oss