NM-Gull 2016

Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

Les mer ...

  • NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    Hanen

    Heidrun er medlem av Hanen

    Les mer ...

      Spekemat- og akevittaften

      Under årets spekematfestival inviterer Heidrun til spekemat- og akevittaften i Café «Baksthuset» midt i festivalområdet i Museumsparken. Det blir servert spennende retter med spekemat av kje, lam og utegående fjellgris laget hos Heidrun. Med øl fra Røros Bryggeri og ulike akevitter spesielt egnet til vår spekemat, er det all grunn til å tro at kvelden vil gi gode smaksopplevelser. Mellom rettene får vi underholdende innslag ved Svein Arild Johnsgård og «Eau de Vill», og Halvor Heuch fra Arcus gir oss et innblikk i norske fatmodnede akevitter. Som gjest i «Baksthusete» vil du få orkesterplass til konsertene som arrangeres i parken utover kvelden.

      Velkommen til en begivenhetsrik aften i Museumsparken!  GÅ TIL PÅMELDING HER!

      Sted:       Kafé «Baksthuset» i Museumsparken

      Tid:        26.mai kl. 19.00 – 22.00

      LES MER OM NORSK SPEKEMATFESTIVAL 24. – 26. MAI 2018

      Demo
        • Kontakt

          Postadresse: Heidrun as
          Fåset, 2500 Tynset

          Telefon og epost:
          Anne Ragnhild 905 51 050
          anne@heidrunprodukter.no
          Lars 907 72 701
          lars@heidrunprodukter.no

          Følg oss

        • Send oss en epost