NM Sølv 2020

Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 
  • NM Sølv 2020

    Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 

    NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    • NM-Gull 2016

      Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

      Les mer ...

      Hanen

      Heidrun er medlem av Hanen

      Les mer ...

        ornament

        Serveringsforslag

        Serveringsforslag

        Anbefalt tilberedning av pinnekjøtt (gjelder både pinnekjøtt av kje og lam fra Heidrun)

        Legg pinnekjøttet i en kjele og fyll på med dobbel mengde kaldt vann. La stå til utvanning ca.15 timer i romtemperatur. Rør i kjelen noen ganger undervegs. Dampes så i kjele med tett lokk i 2,5-3 timer.

        Andre serveringsforslag og oppskrifter

        Her har vi lagt ut noen serveringsforslag dere kan prøve. Dette er pdf-dokumenter som kan lastes ned og skrives ut for eget bruk. Hovedretter:

        Tilbehør:

        Anne Ragnhild