NM Sølv 2020

Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 
  • NM Sølv 2020

    Sølvmedalje for fenalår av lam av gammelnorsk spælsau! Mørt, passe salt, og med godt utviklet aroma, er dommernes beskrivelse. 

    NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    • NM-Gull 2016

      Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

      Les mer ...

      Hanen

      Heidrun er medlem av Hanen

      Les mer ...

        ornament

        Våre produkter

        Produkter

        • Fenalår

          Fenalår

          Vi produserer fenalår av både kje og lam. Fenalåret er finpusset og massert, og deretter tørrsaltet. Det er tørket og modnet under nøyaktig kontroll av temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet. Låret merkes med målvekt fra start, der vekta blir redusert med ca 38-40 %. Fenalåret kan nytes uten tilbehør, eller inngå i mange spennende anretninger. Pris pr kg: lam 485,- kr.; kje 495,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
        • Pinnekjøtt

          Pinnekjøtt

          Vi kan tilby pinnekøtt av kje, og lam av gammelnorsk spælsau. Pinnekjøttet er tørrsaltet og hengt opp til tørking/modning. Pinnekjøttet lages både av ribbene og av bogen (pinnebog). Vi synes pinnekjøttet egner seg best tilberedt på tradisjonelt vis, men smaker også godt på grillen om sommeren. Om tilberedning, se serveringsforslag.  Pakningsstørrelse: 1,3-2 kg.
        • Spekepølse

          Spekepølse

          Spekepølsa lager vi av kjøtt, salt og krydder. Vi lager spekepølser av kje/geit, lam og utegående gris. I modningsrommet har vi nøyaktig kontroll på temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet på produktet. Vektreduksjon ved modning er ca. 40 %. Spekepølsa kan nytes uten tilbehør, sammen med flatbrød eller inngå i spennende anretninger. Vekt 200 g. Pris pr stk: 112,- kr.  
        • Røkt geitlår (utbeinet)

          Røkt geitlår (utbeinet)

          Låret er utbeinet og nettet, deretter saltet og røkt. Kjøttet røykes og stekes i lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Røkt geitlår egner seg på coldtbord. Det er godt som pålegg eller på et stykke flatbrød. Røkt geitlår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 385,- kr. Pakningsstørrelse: 0,5-1 kg.
        • Einerøkt kjelår

          Einerøkt kjelår

          Låret er trimmet, deretter saltet og røkt med innslag av eienebær. Låret varmebehandles over lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Einerøkt kjelår egner seg på coldtbord, det er godt som pålegg, eller på et stykke flatbrød. Einerøkt kjelår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 395,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
        • Tynsetpølsa

          Tynsetpølsa

          Kokt middagspølse av geit- og svinekjøtt. Vi er opptatt av den naturlige smaken og har laget ei kjøttrik pølse som er moderat krydret. Passer ypperlig til pinnekjøtt, men er like god alene servert med rotgrønnsaker. Pris pr kg: 198,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,5 kg.
        • Savalgrill

          Savalgrill

          Grillpølse av geit- og svinekjøtt med hvitløk. Dette er ei grillpølse som skiller seg ut. Passer bedre sammen med oliven, fetaost og potetsalat enn med ketchup og sennep. Anbefales til et variert grillspyd. Pris pr kg: 239,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,3 kg.
        • Skinn av kje

          Skinn av kje

          Store kjeskinn i ulike farger og mønstre. Garvet ved Granberg garveri. Pris: 900-1100 kr pr stk.

        Dette er produktene våre:

        Se også vår side med Serveringsforslag

        04192012_Heidrun_154 Fenalår – Med NM Gull 2016 for Fenalår av kje! NM Sølv 2020 for Fenalår av lam! Vi produserer fenalår av kje, og av lam fra gammelnorsk spælsau. Fenalåret er finpusset og massert, og deretter tørrsaltet. Det er tørket og modnet under nøyaktig kontroll av temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet. Låret merkes med målvekt fra start, der vekta blir redusert med ca 38-40%. Fenalåret kan nytes uten tilbehør, eller inngå i mange spennende anretninger. Pris pr kg: lam 485,- kr.; kje 495,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
        04192012_Heidrun_248

        Pinnekjøtt – Best i test! Vi kan tilby pinnekøtt av kje, og lam av gammelnorsk spælsau. Pinnekjøttet er tørrsaltet og hengt opp til tørking/modning. Vi synes pinnekjøttet egner seg best tilberedt på tradisjonelt vis, men smaker også godt på grillen om sommeren. Om tilberedning, se serveringsforslag. Pris pr kg: lam 395,- kr.; kje 395,- kr. Pakningsstørrelse: 1,5-2 kg.

        04192012_Heidrun_140 Spekepølse Spekepølsa lager vi av kjøtt, salt og krydder. Vi lager spekepølser av kje/geit, lam og utegående gris. I modningsrommet har vi nøyaktig kontroll på temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet på produktet. Vektreduksjon ved modning er ca. 40 %. Spekepølsa kan nytes uten tilbehør, sammen med flatbrød eller inngå i spennende anretninger. Vekt 200 g. Pris pr stk: 99,- kr.
        04192012_Heidrun_308 Einerøkt geitlår (beinfritt) Låret er utbeinet og nettet, deretter saltet og røkt med innslag av eienebær. Kjøttet røykes og stekes i lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Røkt geitlår egner seg på coldtbord. Det er godt som pålegg eller på et stykke flatbrød. Røkt geitlår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 385,- kr. Pakningsstørrelse: 0,5-2 kg.
         Einerøkt kjelår

        Einerøkt kjelår uten isbein Låret er trimmet, deretter saltet og røkt med innslag av eienebær. Låret varmebehandles over lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Einerøkt kjelår egner seg på coldtbord, det er godt som pålegg, eller på et stykke flatbrød. Einerøkt kjelår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 395,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.

         Heidrun_Tynsetpølsa Tynsetpølsa Kokt middagspølse av geit- og svinekjøtt. Vi er opptatt av den naturlige smaken og har laget ei kjøttrik pølse som er moderat krydret. Passer ypperlig til pinnekjøtt, men er like god alene servert med rotgrønnsaker. Pris pr kg: 198,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,5 kg.
         Savalgrill

        Savalgrill Grillpølse av geit- og svinekjøtt med hvitløk. Dette er ei grillpølse som skiller seg ut. Passer bedre sammen med oliven, fetaost og potetsalat enn med ketchup og sennep. Anbefales til et variert grillspyd. Pris pr kg: 239,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,3 kg.

        Heidrun_skinn

        Skinn av kje Store kjeskinn i ulike farger og mønstre. Garvet ved Granberg garveri. Pris: 900-1100 kr pr stk.