NM-Gull 2016

Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

Les mer ...

  • NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    Hanen

    Heidrun er medlem av Hanen

    Les mer ...

      Fast åpningstid fredager

      Fra nå av etablerer vi fast åpningstid på fredager kl. 14.00 til 20.00. Dette håper vi vil gjøre det mer forutsigbart å treffe oss i butikken. For alle andre tider er det bare å ringe en av oss, så stiller vi opp så sant vi er i nærheten.

      Les mer

      Godt salg på høstens markeder

      Heidruns produkter går unna på markedene nå i høst. Lokalmat Tolga kunne by på matmangfold i strålende høstvær, og for Heidrun ble det salgsrekord! 19. – 21. september tok i turen til Vikingskipet på Hamar og «Midt i matfatet». Også her opplevde vi godt salg og stor interesse for våre produkter av kjekjøtt blant kunder i en region hvor geita er lite utbredt. «Midt i matfatet» er nytt av året – en god start og et flott arrangement! Neste stopp for Heidrun er Fjell og fårikålfestival på Oppdal 3.-5. oktober. Kom og besøk vår stand – vi har smaksprøver og spennende produkter!  

      Les mer

      «Verdens beste pinnekjøtt»

      Siste nummer av Aftenpostens matmagasin «Mat fra Norge» tar opp geit og kjekjøtt som tema. Her omtales pinnekjøtt fra Heidrun under overskriften «Verdens beste pinnekjøtt». Artikkelen skriver blant annet: «Hos Heidrun har de ambisjon om å lage noe du vil huske for særegenheten og den gode smaken. Og du verden som de lykkes med sitt pinnekjøtt. Det er lyst, mildt, mørt og nesten som å spise konfekt. Dette er verdens beste pinnekjøtt, og du bør legge mer enn to pinner i kors for å få tak i det i høst.» Vi er både stolt og ydmyk over en slik omtale i Norges mest leste matmagasin. Her får vi stor inspirasjon til å fortsette vår satsing på produkter av kjekjøtt. Det er spennende og motiverende å jobbe med en råvare som blir så godt mottatt!

      Les mer

      Lokalmat Tolga

      Lørdag 13. september er det klart for et nytt Lokalmat Tolga. Her vil Heidrun ha stand for tredje året på rad. I år har vi med et større produktspekter enn tidligere med flere varianter av spekepølse, fenalår, pinnekjøtt, einerøkt geitlår, grytekjøtt og skinn. Vi gleder oss til nok et spennende lokalmatarrangement på Tolga!

      Les mer

      Produkter til salgs nå

      Du kan handle av oss fra gårdsbutikken på Fåset eller ta kontakt for bestilling. Ring 90551050 eller e-post til anne@heidrunprodukter.no. Vi kan sende spekeproduktene i posten. Heidrun pinnekjøtt 052
      • Fenalår av kje. Pris kr. 450,- pr kg (kr. 400 – 600 pr stk.)
      • Spekepølse av kje. Pris kr. 500,- pr kg (kr. 200 – 250 pr stk.)
      • Einerøkt geitlår. Pris kr. 350,- pr kg. (kr. 200 – 300 pr pk.). Frossent.
      • Pinnekjøtt av kje. Pris kr. 350,- pr kg. (kr. 400 – 600 pr pk.)
        Andre produkter:P1140394
      • Geitskinn i mange farger og sjatteringer. Pris kr. 900,-/skinn.
      • Vi selger også gavekort
       

      Les mer

      Demo
        • Kontakt

          Postadresse: Heidrun as
          Fåset, 2500 Tynset

          Telefon og epost:
          Anne Ragnhild 905 51 050
          anne@heidrunprodukter.no
          Lars 907 72 701
          lars@heidrunprodukter.no

          Følg oss

        • Send oss en epost