Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016!
Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.
Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016!
Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.
Lørdag den 15.september ble en flott dag sammen med nesten 30 andre tilbydere av lokal mat på Tolga. Det var jevn strøm av kjøpeglade folk og god stemning. Dette blir vi med på neste år også:-)
Nå har vi en ny type spekepølse klar for salg. Rosmarin er den nye smaken i kjepølsa. I tillegg har vi for tiden salg av fenalår (lam), spekepølse av kje (krydret med italiensk salami / pepper og einer) og badsturøkt kjelår
Hei!
Da er våre nettsider på plass, og her kan du få en oversikt over våre produkter og det som ellers berører oss. Har dere spørsmål eller lurer på noe ang. våre produkter, ta kontakt.