NM-Gull 2016

Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

Les mer ...

  • NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    Hanen

    Heidrun er medlem av Hanen

    Les mer ...

      ornament

      Serveringsforslag

      Serveringsforslag

      Anbefalt tilberedning av pinnekjøtt (gjelder både pinnekjøtt av kje og lam fra Heidrun)

      Legg pinnekjøttet i en kjele og fyll på med dobbel mengde kaldt vann. La stå til utvanning ca.15 timer i romtemperatur. Rør i kjelen noen ganger undervegs. Dampes så i kjele med tett lokk i 2,5-3 timer.

       

      Andre serveringsforslag og oppskrifter

      Her har vi lagt ut noen serveringsforslag dere kan prøve. Dette er pdf-dokumenter som kan lastes ned og skrives ut for eget bruk. Hovedretter:

      Tilbehør:

      Anne Ragnhild