NM-Gull 2016

Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

Les mer ...

  • NM-Gull 2016

    Gullmedalje for fenalår av kje under NM i kjøttprodukter 2016! Vi er veldig stolte over denne gullmedaljen. En stor inspirasjon til arbeidet vårt med spekemat av kje.

    Les mer ...

    Hanen

    Heidrun er medlem av Hanen

    Les mer ...

      ornament

      Våre produkter

      Produkter

      • Fenalår

        Fenalår

        Vi produserer fenalår av både kje og lam. Fenalåret er finpusset og massert, og deretter tørrsaltet. Det er tørket og modnet under nøyaktig kontroll av temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet. Låret merkes med målvekt fra start, der vekta blir redusert med ca 38-40 %. Fenalåret kan nytes uten tilbehør, eller inngå i mange spennende anretninger. Pris pr kg: 475,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
      • Pinnekjøtt

        Pinnekjøtt

        Vi kan tilby pinnekøtt av kje, villsau og gammelnorsk spælsau. Pinnekjøttet er tørrsaltet og hengt opp til tørking/modning. Vi synes pinnekjøttet egner seg best tilberedt på tradisjonelt vis, men smaker også godt på grillen om sommeren. Om tilberedning, se Serveringsforslag. Pris pr kg: 375,- kr. Pakningsstørrelse: 1,5-2 kg.
      • Spekepølse

        Spekepølse

        Spekepølsa lager vi av kjøtt, salt og krydder. Vi har ulike varianter av kje- og lammepølse med og uten svinekjøtt. I modningsrommet har vi nøyaktig kontroll på temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet på produktet. Vektreduksjon ved modning er ca. 40 %. Spekepølsa kan nytes uten tilbehør, sammen med flatbrød eller inngå i spennende anretninger. Pris pr kg: 560,- kr. Pakningsstørrelse: 0,2-0,5 kg.
      • Røkt geitlår (utbeinet)

        Røkt geitlår (utbeinet)

        Låret er utbeinet og nettet, deretter saltet og røkt. Kjøttet røykes og stekes i lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Røkt geitlår egner seg på coldtbord. Det er godt som pålegg eller på et stykke flatbrød. Røkt geitlår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 379,- kr. Pakningsstørrelse: 0,5-1 kg.
      • Einerøkt kjelår

        Einerøkt kjelår

        Låret er trimmet, deretter saltet og røkt med innslag av eienebær. Låret varmebehandles over lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Einerøkt kjelår egner seg på coldtbord, det er godt som pålegg, eller på et stykke flatbrød. Einerøkt kjelår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 379,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
      • Tynsetpølsa

        Tynsetpølsa

        Kokt middagspølse av geit- og svinekjøtt. Vi er opptatt av den naturlige smaken og har laget ei kjøttrik pølse som er moderat krydret. Passer ypperlig til pinnekjøtt, men er like god alene servert med rotgrønnsaker. Pris pr kg: 198,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,5 kg.
      • Savalgrill

        Savalgrill

        Grillpølse av geit- og svinekjøtt med hvitløk. Dette er ei grillpølse som skiller seg ut. Passer bedre sammen med oliven, fetaost og potetsalat enn med ketchup og sennep. Anbefales til et variert grillspyd. Pris pr kg: 239,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,3 kg.
      • Skinn av kje

        Skinn av kje

        Store kjeskinn i ulike farger og mønstre. Garvet ved Granberg garveri. Pris: 900-1100 kr pr stk.

       

      Dette er produktene våre:

      Se eget: Produktark med priser og anbefalinger

      Se også vår side med Serveringsforslag

      04192012_Heidrun_154 Fenalår – Med NM Gull 2016 for Fenalår av kje!
      Vi produserer fenalår av både kje og lam. Fenalåret er finpusset og massert, og deretter tørrsaltet. Det er tørket og modnet under nøyaktig kontroll av temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet. Låret merkes med målvekt fra start, der vekta blir redusert med ca 38-40 %. Fenalåret kan nytes uten tilbehør, eller inngå i mange spennende anretninger.
      Pris pr kg: 475,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.
      04192012_Heidrun_248

      Pinnekjøtt
      Vi kan tilby pinnekøtt av kje, villsau og gammelnorsk spælsau. Pinnekjøttet er tørrsaltet og hengt opp til tørking/modning. Vi synes pinnekjøttet egner seg best tilberedt på tradisjonelt vis, men smaker også godt på grillen om sommeren.
      Om tilberedning, se serveringsforslag
      Pris pr kg: 375,- kr. Pakningsstørrelse: 1,5-2 kg.

      04192012_Heidrun_140 Spekepølse
      Spekepølsa lager vi av kjøtt, salt og krydder. Vi har ulike varianter av kje- og lammepølse med og uten svinekjøtt. I modningsrommet har vi nøyaktig kontroll på temperatur og luftfuktighet for å oppnå en god og jevn kvalitet på produktet. Vektreduksjon ved modning er ca. 40 %. Spekepølsa kan nytes uten tilbehør, sammen med flatbrød eller inngå i spennende anretninger. Pris pr kg: 560,- kr. Pakningsstørrelse: 0,2-0,5 kg. 
      04192012_Heidrun_308 Røkt langtidsstekt geitlår (beinfritt)
      Låret er utbeinet og nettet, deretter saltet og røkt. Kjøttet røykes og stekes i lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Røkt geitlår egner seg på coldtbord. Det er godt som pålegg eller på et stykke flatbrød. Røkt geitlår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 379,- kr. Pakningsstørrelse: 0,5-2 kg. 
       Einerøkt kjelår

      Einerøkt kjelår uten isbein
      Låret er trimmet, deretter saltet og røkt med innslag av eienebær. Låret varmebehandles over lang tid ved svak varme. Resultatet er et saftig, mørt og smakfullt lår ferdig til servering. Einerøkt kjelår egner seg på coldtbord, det er godt som pålegg, eller på et stykke flatbrød. Einerøkt kjelår er også nydelig som varm middagsrett etter ca. 2 timer i ovnen på 120 grader. Se også «serveringsforslag». Pris pr kg: 379,- kr. Pakningsstørrelse: 1-1,5 kg.

       Heidrun_Tynsetpølsa Tynsetpølsa
      Kokt middagspølse av geit- og svinekjøtt. Vi er opptatt av den naturlige smaken og har laget ei kjøttrik pølse som er moderat krydret. Passer ypperlig til pinnekjøtt, men er like god alene servert med rotgrønnsaker. Pris pr kg: 198,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,5 kg.
       Savalgrill

      Savalgrill
      Grillpølse av geit- og svinekjøtt med hvitløk. Dette er ei grillpølse som skiller seg ut. Passer bedre sammen med oliven, fetaost og potetsalat enn med ketchup og sennep. Anbefales til et variert grillspyd. Pris pr kg: 239,- kr. Pakningsstørrelse ca. 0,3 kg.

      Heidrun_skinn

      Skinn av kje
      Store kjeskinn i ulike farger og mønstre. Garvet ved Granberg garveri.
      Pris: 900-1100 kr pr stk.