Hva skjer ...

Nytt år, nye muligheter

Godt nytt år alle sammen! Nå er vi i gang med å fylle opp varelageret vårt igjen med spekepølse, fenalår av kje og lam, kokte middagspølser, ferdigstekte lammesteiker, røkte geitlår, og ellers det vi finner på å lage. Vi håper å lage mye som kan friste gamle og nye...

Utsolgt for pinnekjøtt

Det har vært stor etterspørsel etter pinnekjøtt denne høsten og vi er nå dessverre utsolgt for pinnekjøtt av kje. Neste år håper vi på større produksjon slik at flere kan få smake. Vi har derimot rikelig med fenalår av kje og spekepølser i ulike smaksvarianter. Dette...

Fast åpningstid fredager

Fra nå av etablerer vi fast åpningstid på fredager kl. 14.00 til 20.00. Dette håper vi vil gjøre det mer forutsigbart å treffe oss i butikken. For alle andre tider er det bare å ringe en av oss, så stiller vi opp så sant vi er i nærheten.

Godt salg på høstens markeder

Heidruns produkter går unna på markedene nå i høst. Lokalmat Tolga kunne by på matmangfold i strålende høstvær, og for Heidrun ble det salgsrekord! 19. – 21. september tok i turen til Vikingskipet på Hamar og “Midt i matfatet”. Også her opplevde vi...

“Verdens beste pinnekjøtt”

Siste nummer av Aftenpostens matmagasin “Mat fra Norge” tar opp geit og kjekjøtt som tema. Her omtales pinnekjøtt fra Heidrun under overskriften “Verdens beste pinnekjøtt”. Artikkelen skriver blant annet: “Hos Heidrun har de ambisjon om å...